Satış Ekiplerinizi ve Bayi Ağınızı Yönetmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Adminsoft > Haberler  > Satış Ekiplerinizi ve Bayi Ağınızı Yönetmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!
image

Satış Ekiplerinizi ve Bayi Ağınızı Yönetmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Satış ve bayi ağı geniş firmalar için en zor işlerden birisi bu organizasyonu yönetmektedir. Gıda, medikal, hırdavat gibi sektörler oldukça yoğun bir sirkülasyona sahiptir. Ayrıca bayi ağları da çok geniş olabilmektedir. Bu noktada kendi satış ekiplerini yönetmenin yanı sıra bayilerin de performansını ölçmek gereksinimi doğar. Günümüzde artan teknoloji ile bütün bu işlerin mobilize edilmesi gerekmektedir. Sayfalarca excel dosyalarıyla uğraşmak yöneticilerin zamanını çalmaktadır. SiparisPro, kalabalık satış ekiplerini ve/veya bayi ağlarını yöneten firmaların istedikleri yerden hem bilgisayardan hemde mobilden sipariş girmesini, siparişleri kontrol etmesini ve takibini yapmasını sağlar.

SiparisPro Sipariş Yönetim Platformu ile neler yapabilirsiniz?

Öncelikle SiparisPro’nun web tabanlı olarak çalıştığını söylemete fayda var. Artık neredeyse bütün büyük yazılım firmalarının web tabanlı çözümler üretmeye çalıştığını düşünürsek bu kullanıcılar için önemli bir özelliktir. Web tabanlı olması kullanıcılar için kullanım kolaylığı sunabilmektedir. SiparisPro aynı zamanda mobil cihazlarda da kullanılabilme yeteneğine sahiptir. Bu durumda satış ekiplerinin hareket halinde olduklarını düşünürsek nerede olurlarsa olsunlar aktif olarak sistemi kullanabilmelerine olanak sağlamaktadır. Kullanıcıların tek ihtiyacı interneti olan bir yerde olmak ya da mobil internete sahip olmaktır.

SiparisPro başta Logo Yazılım olmak üzere ticari yazılımlara tam entegre olarak çalışmaktadır. Satış ekiplerinin SiparisPro ile girdikleri siparişler Logo ERP’ye düşer. Yetkilinin tek yapması gerekense onaylamaktır. Gerekli yetkilendirmenin yapılması ile siparişi giren kişide siparişi onaylayabilir. Eskisi gibi telefonla ya da mail yoluyla merkeze siparişi bildirmek ve merkez tarafından da ticari yazılımda siparişin açılması dönemi böylece son bulmaktadır.

SiparisPro’da özellikle satış ekibi yöneticilerinin isteyeceği raporlar hazır halde kullanıcının hizmetine sunulmuştur. Yöneticiler en güncel hali ile ekiplerinin ve müşterilerinin durumunu analiz edebilirler. Cari hesap bakiye ve ekstreleri, satış personel hareketleri gibi raporların yanı sıra firmalar arası mutabakat yapabilme imkanı da vardır. Bütün bu raporların yanı sıra destek ekibi kullanıcıların isteyeceği özel raporları da SiparisPro’ya başarılı bir şekilde ekleyebilmektedir.

SiparisPro, ikameleri gibi yüksek rakamlara satınalmalarla değil aylık ve yıllık kiralama yönetemiyle hizmet vermektedir. Kullanıcılar cüzi rakamlara kullandıkları kadar öderler. Bu durum kullanıcıların zamandan kazanmasını sağladığı gibi maddi olarakta kazanmasına yardımcı olmaktadır.