Şirketinizin En Kritik Verilerini Hızlı Bir Şekilde Alabilirsiniz!

Adminsoft > Haberler  > Şirketinizin En Kritik Verilerini Hızlı Bir Şekilde Alabilirsiniz!
Şirketinizin En Kritik Verilerini Hızlı Bir Şekilde Alabilirsiniz!

Şirketinizin En Kritik Verilerini Hızlı Bir Şekilde Alabilirsiniz!

Raporlama, karar verme mekanizmasının en önemli parçasıdır. Özellikle kriz dönemlerinde hızlı karar alabilmek ihtiyacı daha çok ortaya çıkmaktadır. Bunun için de şirket yönetimlerinin zamanında hazırlanmış güvenilir bilgiye ihtiyacı vardır. Ancak birçok şirketin raporlama içeriği ve altyapısı bu bilgileri hızlı bir biçimde yönetime sunabilecek durumda değildir. Birden fazla veri ve raporlama kaynağı tutarsızlıklara neden olmakta, yöneticiler arasındaki tartışmalar, performans ağırlıklı olmaktan ziyade daha çok raporlar arasındaki farklılıklara odaklanmaktadır. Ayrıca detaylı raporlar hazırlamak bazen günler sürebilmektedir. Bu durumda şirketin zaman kaybetmesine hatta kimi zaman fırsatları kaçırabilmesine neden olmaktadır.

AdminBI Raporlama Platformu ile şirketler en kritik güncel verilerini tek bir platformdan alabilme fırsatına sahip oluyorlar. Yöneticiler AdminBI ile şirketlerinin en kılcal damarlarına kadar bütün işleyişi analiz edebilirler. Üretimden kalite kontrole, satınalmadan satışa, lojistikten muhasebeye kadar bütün departmanlar en güncel ve doğru verilerle ortak bir noktada buluşabiliyorlar.

AdminBI Raporlama Platformu ile yapabilecekleriniz arasında sırasıyla;

AdminBI sizlere çok hızlı raporlar sunar. Birden fazla departmanın verilerinin bulunduğu raporları hazırlamak uzun zamanlar alabilmektedir. AdminBI, firmanın kullanıdığı ERP veritabanına tam entegre bir şekilde bağlanarak bu raporları saniyeler içinde alabilmeyi sağlar. Böylece şirketin iş süreçlerinin hızı da artmaktadır.

Yöneticiler istedikleri yerden istedikleri anda raporlarını inceleyebilirler. AdminBI web tabanlı olarak hem bilgisayar ortamında hem de mobil ortamda çalışabilme yeteneğine sahip olduğundan raporlar lokasyon bağımsız olarak alınabilir, güncel veriler analiz edilebilir. Kullanıcıların tek ihtiyacı internete bağlanmaktır.

AdminBI tarafından sunulan detaylı raporlar ışığında yol haritanızı daha başarılı bir şekilde belirleyebilirsiniz. Platformda halihazırda sunulan çok çeşitli ve ayrıntılı raporlar uzun bir çalışmanın ürünüdür. Birçok sektörden firmaların işleyişi ve ihtiyaçları analiz edilerek hazırlanmıştır. Hazır raporların yanı sıra kullanıcıların talep ettikleri raporlarda başarılı bir şekilde sisteme eklenebilmekte ve kullanıcıların ihtiyaçları karşılanabilmektedir. Böylece şirketler fırsat ve risk durumlarına karşı ön hazırlıklarını yapabilmekte, yollarına emin adımlarla devam edebilmektedirler.

AdminBI ikameleri gibi kullanıcıların kesesini yormaz, cüzi rakamlara hizmetlerden faydalanabilirler. Aylık ve yıllık kiralama avantajlarıyla firmalar uygun fiyatlara bu hizmetten faydalanabilirler.